Walter Hermans
Ik ben klassiek homeopaat en quantum health specialist, binnen de klassieke homeopathie heb ik mij gespecialiseerd in inspiring homeopathie en cease therapeut.

Expertise: Quantum Health, Klassieke Homeopathie Bio

Ben jij benieuwd naar de laatste nieuwtjes van mij hand? Laat hieronder jouw naam en e-mailadres achter en blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Hallo, mijn naam is Walter Hermans en ik ben uitgebreid geschoold in de reguliere geneeskunde. Ik heb daarnaast 15 jaar ervaring in de nationale - en internationale zakenwereld en heb mij daar voor het merendeel bezig gehouden met de verkoop van medische apparatuur.

Tijdens een moeilijke periode in mijn privéleven heb ik besloten het roer om te gooien en ben ik mij gaan verdiepen in de alternatieve geneeskunde. Na een zekere oriëntatieperiode heb ik besloten mij te laten opleiden tot klassiek homeopaat. Binnen de klassieke homeopathie heb ik mij gespecialiseerd in inspiring homeopathie en cease therapeut.

Naast de klassieke homeopathie heb ik ook een grote belangstelling voor de Quantum geneeskunde en de ongekende mogelijkheid die deze nieuwe wetenschap ons kan bieden. Ik durf wel te zeggen dat ik mij ontwikkelt heb tot een quantum specialist. Mijn expertise en ervaring probeer ook in te zetten om mensen te begeleiden als personal/spiritueel coach.

Het afbreken van oude patronen is pijnlijk en veroorzaakt veel stress. Wij helpen u daar graag bij, door experts aan het woord te laten, door goede richtlijnen , producten en diensten aan te bieden en door een community van gelijkgestemden te openen waar op jij je mening kunt geven en waar je met raad en daad wordt bijgestaan.

Vanuit dit platvorm worden er diversen acties gestart om specifieke informatie met u te delen. Een van de krachtige acties is het 30 dagen Stress Reductie Programma. Stress is een breed gegeven maar staat aan de basis van vele problemen. Als homeopaat en Quantumspecialist ervaar ik dit dagelijks in mijn praktijk. Voor mij is dit de eerste stap op een weg die wij reeds vele maanden geleden zijn ingeslagen: “A Bright New World”. Een ontmoetingsplaats waar de thema’s Gezondheid en Spiritualiteit centraal staan. Ik ben blij dat we van start zijn en kijk uit naar de verder ontwikkeling van dit platform. Ik ga u wekelijks, via mijn blog, over verschillende onderwerpen, maar voorlopig vooral over stress informeren.