Onno Nieveen
innovatie en gezondheid. 


Het beste in deze wereld gebruiken om gezondheid te krijgen en te behouden. 

www.MAXmyPERFORMANCE.NL 


Expertise: stress neutraliseren ongeacht de bron Bio

Ben jij benieuwd naar de laatste nieuwtjes van mij hand? Laat hieronder jouw naam en e-mailadres achter en blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Is innovatie ook revolutie?

e dik, grijs, grauw, nors, kwakkelend en ongelukkig worden!

Ik kom met iets totaalnieuws, innovatief en revolutionair!

 

Mijn geschiedenis

Mijn leven is tot nu toe  een permanente zoektocht langs verschillende en zeer uiteenlopende opleidingen, reizen en werkvelden.

Ik begon als ‘groene ingenieur’ met de focus op het integraal oplossen van complexe milieuproblemen.Maar alleen kennis bleek niet voldoende.  

 

Door tegelijkertijd studies te volgen op het gebied van astrologie en (Jungiaanse) psychologie ontstond het inzicht en de ervaring dat wetenschappelijke- en intuïtieve kennis elkaar nodig hebben, complementair zijn. Dat inzicht bracht mij er ook toe de grote (milieu) problemen van de wereld terug te brengen tot het persoonlijke niveau: ons eigen geestelijke en fysieke milieu (welzijn). Het begin van een carrière als therapeut/trainer/coach.

 

Daarbij hoorde ook verdere verdieping in het veld van persoonlijke ontwikkeling, coaching en complementaire, integrale geneeskunde.

 

Parallel aan al die deelvakjes van het leven, is de eeuwige student in mij benieuwd naar het ultieme integrale inzicht. Wat is werkelijk waar? De waarheid die geen voorwaarden kent, die voorbij gaat aan goed, slecht, mooi en lelijk. De waarheid waar zo vaak naar verwezen wordt door spirituele Meesters en heilige geschriften.

 

Wat kan ik bijdragen?

De intensieve speurtocht heeft mij laten zien dat ik de grootste bijdrage ben als ik mensen ondersteun bij het (her)vinden van de rode draad in hun leven en daarmee hun gezondheid, plezier,enthousiasme en welzijn.

 

Welk onderwerp is het beste handvat?

Stress.

We zijn allemaal een product van ons verleden. Door onze opvoeding, culturele achtergrond, scholing,sociale (werk)omgeving, vervelende herinneringen en nog veel meer. Dat verleden zorgt voor overtuigingen en gewoontes, die vaak niet passen in deze tijd, en erger nog, tot disfunctioneel gedrag leiden! En dat geeft stress. En stress kostgezondheid. Na decennia van speuren weet ik wat echt werkt. Hoe zelfs de diepste stress te neutraliseren. Oeroude manieren maar ook totaal nieuwe, helemaal 21e eeuw. Revolutie dus!

Tijdens bijeenkomsten en trainingen deel ik mijn kennis en inzichten, maar zorg ik er natuurlijk voordat deelnemers ook zelf kunnen ervaren. Zelfs in de weken na een bijeenkomst.

 

Voor wie?

- voor elk mens die opzoek is naar balans en geluk in deze ‘stressvolle’ tijden,  die werk en privé op een natuurlijke manier wil combineren. Die merkt dat het ‘oude’ niet goed meer werkt, dat er iets anders nodig is. Iets nieuws. --- Ik kom dat ‘andere, nieuwe’ brengen.