Mauk den Boer
Van kind af aan ben ik er mee vertrouwd dat het leven een geheel is. Dat er natuurwetten zijn die alles doordringen en reguleren, zowel de tastbare, meetbare wereld als de immateriële wereld waarin ons bewustzijn verankerd is.

Expertise: Integrale geneeskunde Bio

Ben jij benieuwd naar de laatste nieuwtjes van mij hand? Laat hieronder jouw naam en e-mailadres achter en blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Van kind af aan ben ik er mee vertrouwd dat het leven een geheel is. Dat er natuurwetten zijn die alles doordringen en reguleren, zowel de tastbare, meetbare wereld als de immateriële wereld waarin ons bewustzijn verankerd is. Om die eenheid te kunnen begrijpen en die kennis praktisch in mijn werk te kunnen gebruiken heb ik bosbouw en natuurbeheer gestudeerd. Je raakt dan vertrouwd met complexe systemen en de vele samenhangen tussen de levende natuur en het milieu. Ik vond het altijd een wonder dat je je vol energie en optimisme voelt stromen als je in de echte, onbedorven natuur bent. De principes en krachten die deze communicatie en energieoverdracht mogelijk maken te leren begrijpen fascineert me. Daarom vind ik het verbeteren van de methoden voor biofysische geneeswijzen spannend en bijdragen aan een effectieve, bijwerkingvrije geneeskunde.  


1997-heden: Oprichter en DGA i-Health B.V.

1997-1999: Therapeut ontwikkelaar in eigen therapie praktijk. 1989-1996 Directeur Stichting Geldersch Landschap: Verantwoordelijk voor honderdtien landgoederen, musea en kastelen 1980-1988 Diverse functie bij het ministerie v. Landbouw en Staatsbosbeheer. In deze periode verantwoordelijk voor het initiëren, uitvoeren landelijk onderzoek effecten verzuring 1978-1980 Onderzoeker in onderzoeksprojecten Nigeria, Oostenrijk, Schotland, VS

Opleiding:

1977: Doctoraal Landbouwuniversiteit Wageningen: ecologie, toxicologie en bedrijfskunde.

1978: Rotary Fellowship: Als enige student in Nederland uitverkoren voor een beurs van de Rotary waardoor ik naar keuze waar ter wereld een jaar mocht studeren: Masters degree Univ. of Washington, Seattle: forest ecology, forest engineering, business economics.