Isabelle Plasmeijer

Isabelle Plasmeijer, ervaringsdeskundige en coach op het gebied van eetstoornissen schreef een GRATIS E-book "De 10 Tips om je Eetstoornis te verslaan" en ontwikkelde speciale trainingen en lezingen voor mensen die met een eetstoornis worstelen. Bekijk www.isabelleplasmijer.com of www.mijnkindheefteeneetstoornis.nl 

Expertise: Ervaringsdeskundige Eetstoornissen Bio

Ben jij benieuwd naar de laatste nieuwtjes van mij hand? Laat hieronder jouw naam en e-mailadres achter en blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Een eetstoornis overwinnen vergt persoonlijk leiderschap, doorzettingsvermogen, energie, kracht en een enorm geloof in jezelf. Persoonlijke ontwikkeling staat dan ook hoog in het vaandel in Isabelle's leven. Op haar 16e las Isabelle het boek van Stephen Covey in 2 dagen uit. Vele boeken van andere inspirerende schrijvers, ondernemers, coaches en filosofen volgden het boek van Stephen Covey op. Het inspireerde Isabelle hoe deze mensen het leven creëerden waarvan zij droomden. Na het volbrengen van een HBO studie volgde Isabelle op 22 jarige leeftijd de opleiding Mensgericht Coachen. Daarnaast heeft zij nog diverse persoonlijke ontwikkelingstrainingen gevolgd en vele workshops en seminars over gezondheid, voeding, rouwverwerking, ondernemerschap, communicatie, zelfleiderschap, NLP en effectief en positief beïnvloeden.

Met deze ervaring en opgedane kennis is Isabelle coach, geeft zij lezingen, interviews en schrijft columns over zelfacceptatielichaamsbeeld, psychologie, voeding & gezondheid. Sinds 2010 volgt Isabelle filosofie aan de Volks Universiteit in ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast verdiepte zij zich in yoga, voetzonereflextherapie, regressie therapie, meditatie, ademhalingsoefeningen en TRE (Tension & Trauma Release Excersises) en ondervond dat deze dingen haar fysieke en mentale gezondheid positief beïnvloedde. Als coach begeleidt zij mensen die worstelen met kleine en grote uitdagingen in het leven. Lees hier de referenties.

Middels de vele zelfstudie en het onvoorwaardelijk geloof in haar zelf heeft Isabelle het heft in eigen handen kunnen nemen en vanuit deze ervaring begeleidt en stimuleert Isabelle anderen in hun persoonlijke ontwikkeling en bij het bereiken van méér emotionele vrijheid.