Martha van Delden

Het is mijn doel om jongeren te helpen hun talenten te ontdekken en hen te helpen om hun levensmissie te vinden: datgene waar hun hart sneller van gaat kloppen. Ik pas het nu vooral toe bij profiel-, studie of beroepskeuze.

Expertise: profielkeuze, studiekeuze, beroepskeuze, talenten,

Claudia Lanson

Verbeter je levensstijl, verbeter je gezondheid! Last van moeheid, allergieen, overgewicht? Hoofdpijn of buikpijn waarvan de oorzaak maar niet te achterhalen is? Het zijn allemaal tekenen dat je lichaam niet optimaal functioneert. Kom weer in balans met gezondere voeding en beweging!

Expertise: Orthomoleculaire therapie, Mindfulness, Neurofeedback therapie

Chiel van Kollenburg

Expertise:

Henk van der Heide

Oprichter van verschillende technologie ondernemingen; jarenlange ervaring met organisatie veranderingsprocessen. Wil tezamen met anderen praktische invulling geven aan de transformatie naar "een betere wereld", maar is eerst bij zichzelf begonnen.

Expertise: Transformational Learning processen

Harmke Bijker

Ik wil een gevoel van eenheid en harmonie creëren door het transformeren van energie, en door bewustwording. Zowel bij mijzelf als bij de mensen om mij heen. Binnen A Bright New World zou ik dit graag op een hoger plan tillen.

Expertise: Lichtwerker, Energetische behandelingen en -massages, Neuro Emotionele Integratie therapie (NEI), Familie-opstellingen

Raquel van Oijen

Raquel van Oijen is trainer en personal coach. Zij faciliteert teams aan de vooravond van veranderingen en zij coacht mensen als het gaat om zelfinzicht en bewustwording. Een soort van “wakker worden” dus.

Expertise: Coaching en Training

Rob van der Ven

gespecialiseerd in mentale weerbaarheid en mentale veerkracht. verbonden aan i-health en aan het centrum voor lyme natuurlijk genezen. initiatiefnemer van de "academie voor kwantum geneeskunde"

Expertise: Mentale Weerbaarheid

Mauk den Boer

Van kind af aan ben ik er mee vertrouwd dat het leven een geheel is. Dat er natuurwetten zijn die alles doordringen en reguleren, zowel de tastbare, meetbare wereld als de immateriële wereld waarin ons bewustzijn verankerd is.

Expertise: Integrale geneeskunde

Paul Ricken

Als coach, auteur, inspirator en trainer gaat al mijn werk uiteindelijk over het helpen van anderen bij het simpel en makkelijk maken van de manier waarop ze zichzelf en anderen blijvend energie geven. Dit doen zij door een ideeën, gedachten, verhalen, diensten en producten met de wereld te delen.

Expertise: Schatgraver

Simone Kuiter

Trainer & Coach. Groeiend bewustzijn van liefde. Leidt je naar je essentie.

Expertise: Waarnemen van gedachtes en gevoelens

Alfred Gerits

“Als we weten wat we weten, weten we nog niet wat we niet weten. In het niet weten ligt veel informatie en kennis besloten. Informatie en kennis die ertoe kan bijdragen dat we ons leven en onze meningen baseren op een meer volledige waarheid. Een waarheid over onze omgeving en een waarheid over ons zelf”

Expertise: Schrijver

Isabelle Plasmeijer

Isabelle Plasmeijer, ervaringsdeskundige en coach op het gebied van eetstoornissen schreef een GRATIS E-book "De 10 Tips om je Eetstoornis te verslaan" en ontwikkelde speciale trainingen en lezingen voor mensen die met een eetstoornis worstelen. Bekijk www.isabelleplasmijer.com of www.mijnkindheefteeneetstoornis.nl

Expertise: Ervaringsdeskundige Eetstoornissen

Petra Pronk

Ruim 20 jaar journalist, gespecialiseerd in bedrijfs- journalistiek en positief management/leiderschap en auteur van diverse boeken op dat gebied.

Expertise: Journalist, Filmmaker

Paul Schmidt

Tijdens 'Het gesprek' geef ik individuele begeleiding aan jou, tenminste wanneer je wilt leren omgaan met jouw diepste oergevoelens. De zoektocht naar jouw essentie, de Goddelijke Essentie zoals die in ieder mens is opgeslagen. Lees verder op www.eenanderetijd.nl

Expertise: Energetisch Therapeut

Onno Nieveen

innovatie en gezondheid. Het beste in deze wereld gebruiken om gezondheid te krijgen en te behouden. www.MAXmyPERFORMANCE.NL

Expertise: stress neutraliseren ongeacht de bron

Liselot Been

In A Bright New World deel ik met jou mijn ontdekkingen op het gebied van welzijn en ontwikkeling. Professioneel maak ik sinds 2004 levensschilderijen op basis van psychische kleurduiding.

Expertise: Levenskunst

XPOS Internet Solutions

g

Expertise: 10454988

Jos van Snippenberg

Hoe zou het zijn als je dat werk kunt doen waarin je plezier hebt, je geweldige resultaten in bereikt en wat ertoe doet? Om je daarbij te helpen is het Dantefactor Kompas ontwikkeld. Lekker eenvoudig zicht houden waardoor je uit koers raakt en handvatten om weer op koers te komen.

Expertise: Passie, plezier in werk

Marcella de Klerk

Mijn passie ligt in het begeleiden van zowel individuele personen als groepen mensen. Ik help je de blokkades op te sporen die ervoor zorgen dat je niet functioneert of dat een groep mensen niet met elkaar kunnen samenwerken. Ik maak gebruik van energetische waarneming en jarenlange ervaring.

Expertise: Transformatie, coaching en reading

Walter Hermans

Ik ben klassiek homeopaat en quantum health specialist, binnen de klassieke homeopathie heb ik mij gespecialiseerd in inspiring homeopathie en cease therapeut.

Expertise: Quantum Health, Klassieke Homeopathie

Eliane van Beukering

Eliane van Beukering is voedingsdeskundige en vitaliteitscoach.

Expertise: Netwerken, verbinden, vitaliteit

Dolinda Leliveld

Commercie en Energie vormen mijn passie? Tijdens gesprekken met andere ondernemers hebben we het vaak over passie en bevlogenheid en dat dit zoveel energie geeft. Tijdens deze contacten hoor ik ook vaak dat vitale medewerkers belangrijk zijn. Zij werken met meer gedrevenheid en zijn over het algemeen effectiever. En dat niet alleen. Vitale mensen laten ook in hun omgeving merken dat ze meer energi

Expertise:

Prasadam Schmitz

Met een sneltreinvaart razen wij naar een totaal nieuwe maatschappij die zich kenmerken zal door een integrale benadering van alle aspecten van ons bestaan. Ik nodig iedereen uit te participeren om mede deze verschuiving van bestaansoriëntering vorm te geven.

Expertise: Meditatie Trainer, Ontwikkelaar van de BreinRitme Methode, NLP-trainer/coach,

Pascal Hazeleger

Ik wil bij A Bright New World nieuwe vormen van samenwerking ontdekken en helpen vormgeven.

Expertise: Stress reductie, coöperatie