Jos van Snippenberg
Hoe zou het zijn als je dat werk kunt doen waarin je plezier hebt, je geweldige resultaten in bereikt en wat ertoe doet? Om je daarbij te helpen is het Dantefactor Kompas ontwikkeld. Lekker eenvoudig zicht houden waardoor je uit koers raakt en handvatten om weer op koers te komen. 

Expertise: Passie, plezier in werk Bio

Ben jij benieuwd naar de laatste nieuwtjes van mij hand? Laat hieronder jouw naam en e-mailadres achter en blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief
Jos van Snippenberg, -man on a mission-, "Na 20 jaar gewerkt te hebben voor en met verschillende multinationals, startte ik in 2002 als zelfstandig professional". "Ik mocht meer dan 4000, Nationale- en Internationale professionals meenemen op de reis die "talent development" wordt genoemd". "Ik ontdekte dat er slechts drie pragmatische bepalende kernfactoren zijn die mensen helpen het beste te halen uit hun potentieel". "Zo herschreef ik in 2012 mijn persoonlijke missie naar het willen mogelijk maken dat ieder individu op deze aardbol met plezier waarde kan blijven toevoegen in werk".


Het hulpmiddel hierbij is het Dantefactor Kompas dat gebruikt wordt door organisaties, teams en individuen. Wij hebben een internationaal team dat het perfecte scenario schrijft om te zorgen dat je vlamt in werk. Lees meer op www.dantefactor.nl