Om te reageren in het forum heb je een account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan snel aan.

Bediening iPod shuffle van het pakket

Bediening iPod shuffle van het pakket

door Sjaak, op dinsdag 19 oktober 2010 16:58

Hallo allemaal, ik heb ervaar soms wat problemen met de bediening van de iPod. Soms ga ik een track verder en dan druk ik dus op het plusteken op de oordopjes. Maar dan gaat hij niet verder. als ik dan meerdere keren achter elkaar druk dan wil hij wel eens verder of juist terug. Soms gaat hij dan ook opeens van bijvoorbeeld track 2 naar 5 dus er zit ook niet echt logica in. Hoe werkt dit? of werkt de iPod gewoon niet goed?

Alvast bedankt.Sjaak

Re: Bediening iPod shuffle van het pakket

door JeroenABNW, op donderdag 28 oktober 2010 16:12

Hoi Sjaak, ik denk niet dat de iPod kapot is maar ik begrijp heel goed dat je moeite hebt met de bediening van de iPod. Het is ook zeker even wennen want hij werkt iets anders dan de normale Mp3 speler. Ik denk dat we al het één en ander kunnen oplossen door wat meer duidelijkheid te scheppen omtrent de bediening van de iPod. Ik heb een uitgebreide Nederlandse handleiding toegevoegd als bijlage in een e-mail die ik jou heb gestuurd waarin alles heel gedetailleerd en makkelijk staat beschreven. Een paar tips waarmee naar mij mening al veel verholpen is: De schakelaar aan de bovenkant dien je NIET geheel naar de zijkant te schakelen maar dat knopje moet in het midden zitten als je hem aan zet. vervolgens druk je 2 keer snel achter elkaar op de plus-toets op je oordopjes om een track verder te gaan(twee keer drukken op de min-toets betekent dat je een track terug gaat). gewoon 1 keer drukken dan gaat het geluid harder of zachter. Dit en meer uitleg staat ook uitgelegd in de handleiding. Mocht het toch niet lukken of heb je verdere vragen dan helpen we je graag, laat het ons weten.JeroenABNW

Re: Bediening iPod shuffle van het pakket

door Jose, op maandag 4 april 2011 22:20

Hallo Jeroen,
Als splinternieuwe gebruiker heb ik de nieuwe iPod shuffle en ik zie helemaal niks aan toetsjes op de oordopjes. Ben ik niet zo snugger of is deze iPod dan anders??
met vriendelijke groet,
JoséJose