Om te reageren in het forum heb je een account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan snel aan.

HI, ik wil even kort mij voorstellen: Gert Otter

HI, ik wil even kort mij voorstellen: Gert Otter

door Burnin, op woensdag 18 mei 2011 10:50

Ik ben Gert Otter ervaringsdeskundige burnout. Dit als gevolg van een burnout in 1998. In 1998 ben ik gestart met de website Van Burnout naar Burnin met o.a. veel persoonlijke ervaringen van mijzelf en anderen, algemene informatie over stress en burnout, testen, boeken, veelgestelde vragen en een forum.
Tot begin volgend jaar ben ik nog in dienst van TNT. Als gevolg van een reorganisatie ga ik TNT verlaten. Een uitgelezen kans om als zelfstandige professioneel te focussen op stressmanagement. Dit in de vorm van onder andere (internet) coaching/counselling, voorlichting, workshops en lezingen stressmanagement.

Als gevolg van een terugval in 2004 ben ik de Mindfulness training gaan volgend. De bijzondere ervaringen met dit traject en een eerder traject bij HSK(zeer rationeel protocollair), hebben mij veel nieuwe inzichten gegeven om bewuster in het moment te leven en voorla te genieten. Door deze nieuwe levensstijl heb ik meer innerlijke rust gevonden en is de kwaliteit van leven gigantisch gegroeid.

Onlangs kwam ik in contact met Pascal en ben ik op basis van ons fijne gesprek en de interessante informatie die hij gaf over a Bright new World en de programma’s die zij aanbieden, begonnen met het 30dSRP. Over deze ervaringen ga ik binnenkort publiceren op de website http://www.burnin.nl.

Ik wil de creatieve initiators van a Bright new World bedanken voor de schat aan informatie op de website. Ik zal de komende tijd de website verder verkennen en de informatie opzuigen.Burnin