Om te reageren in het forum heb je een account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan snel aan.

Hoi allemaal...!

Hoi allemaal...!

door Stef, op donderdag 14 april 2011 20:46

Hoi allemaal,

Ik ben Stef en ik ben vandaag gestart met 30dsrp. Ik heb voor dit programma gekozen omdat het goed voelde. Ik mediteer nu een paar jaar en ik vind het leuk om te voelen wat andere ervaringen met mij doen.

Even iets over mijn achtergrond. Ik ben als rationele sportman opgegroeid in Alkmaar. Rond mijn 20ste levensjaar had ik een paar ervaringen die ik niet rationeel kon verklaren. Ik vond het dood eng en stopte het weg. Op mijn 30ste kwam ik er achter dat wegstoppen niet zinvol was en begon met het meer toelaten van gevoel en intuïtie. Nu ervaar ik mezelf als mezelf. Overdag ben ik ondernemer en adviseur en werk binnen de overheid. Een drukke en stressvolle baan met weinig rust. Een ander deel van mijzelf is vervlochten met spiritualiteit in de richting van het lezen van energie en contact met hen die ons vanaf een andere plek iets te vertellen hebben. Als geheel een mooie combinatie die zowel privé als zakelijk uitstekend samengaan.

Mocht je iets te vragen hebben dan hoor ik je graag!

Een Warme groet,


Stef
(niets is mooier, leuker en spannender dan te leren leven met jezelf)Stef

Re: Hoi allemaal...!

door Pascal, op zaterdag 16 april 2011 19:31

Hoi Stef!

Mooie open introductie. Ik herken veel dingen in jou verhaal. Ongelofelijk wat een wereld er verborgen gaat achter de dingen die je altijd weggedrukt of genegeerd hebt. Het is inderdaad een prachtige reis: de reis naar jezelf.

Ik ben benieuwd naar reisverhalen.

Groeten,

PascalPascal

Re: Hoi allemaal...!

door Christine, op donderdag 21 april 2011 11:18

Hoi Stef,

Al een gevorderde deelnemer zo te lezen, leuk!
Nu inmiddels alweer een aantal dagen verder, zit het 30 DSR al goed in je systeem?

Groetjes,

ChristineChristine