Om te reageren in het forum heb je een account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan snel aan.

derek Ogilvie

derek Ogilvie

door christine, op maandag 9 januari 2012 11:26

Aangekondigde ontmaskering van Derek Ogilvie zorgt voor behoorlijk wat ophef
De eerste aflevering van VARA’s nieuwe onthullingsprogramma RamBam, is vanavond om 21.55 uur te zien op Nederland 3. Al eerder werd aangekondigd dat in deze aflevering de ontmaskering van medium en telepathist Derek Ogilvie te zien zal zijn. En nu al, nog voor het is uitgezonden, brengt het nieuws aardig wat opschudding teweeg!

De VARA kondigt op haar website het volgende aan over de aflevering van vanavond: “Presentator Linda Hakeboom laat Derek met de geest van haar ‘overleden’ opa praten, die nog in leven blijkt. Dat zorgt voor een ongemakkelijke confrontatie met de opa van Linda. De presentatoren tonen aan dat Derek waarschijnlijk een speciale techniek toepast, in plaats van dat hij écht met geesten praat. Zo slaagt Max van den Burg, een van de Rambammers, er met diezelfde techniek in om mensen te ‘readen’. ”

De programmamakers hebben het goed voor elkaar, want nog voor het programma op televisie te zien is (vanavond voor het eerst) wordt er al flink wat ophef gemaakt over de aangekondigde onthullingen. Op verschillende internetfora, in actualiteitenprogramma’s op televisie, in de kranten… Het nieuws gaat niet ongemerkt voorbij!
Zo ook niet op dit blog. In een eerder artikel ‘Derek Ogilvie onthuld als oplichter?‘ werd er al fel gereageerd door lezers. “Wat een bloeddorst, wat een stompzinnige woede en agressie”, is een van de opmerkingen, en “Juist met hun valse onderzoekjes geven zij mensen een rot gevoel en dat doet Derek niet!”, en er is ook iemand die zegt meteen het abonnement op de VARA gids op te zeggen. Er zijn dus nog aardig wat fans, ondanks dit nieuws.

En ook ik moet zeggen dat ik het niet echt een duidelijke ontmaskering kan noemen. Inderdaad, als de presentatrice liegt over het feit dat haar opa is overleden, wat kan hij daar dan nog mee? Ik ben in elk geval benieuw naar de uitzending van vanavond!Geloof jij (nog) in Derek Ogilvie?

christine