Om te reageren in het forum heb je een account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan snel aan.

Re: Hoe kun je je gidsen leren kennen?

Hoe kun je je gidsen leren kennen?

door Rozaatje, op woensdag 30 maart 2011 14:16

Hoi,

Ik vraag mij af: heeft iedereen een gids? Hoe kunnen we met deze gidsen in contact komen? Ik heb altijd wel het idee dat er meer moet zijn, maar ik weet niet hoe ik hier verder mee kan komen?Rozaatje

Re: Hoe kun je je gidsen leren kennen?

door Sjaak, op maandag 4 april 2011 11:13Hallo Roza,

Iedereen heeft een gids, ook wel Engelbewaarder genoemd. Niet iedereen gelooft erin maar. Heb je weleens gemerkt dat je bijvoorbeeld in een gesprek iets zegt en dat je ineens denkt 'heb ik dat gezegd, zijn dat mijn woorden' Dat zijn jouw woorden die jouw gids je doorgeeft.

Geloof je in reincarnatie? We gaan allemaal een keer dood maar niet iedeeen gelooft in reincarnatie wat betekend dat je weer terug keert naar deze aarde, dat geldt niet voor iedereen. Als je alle levenslessen hebt voldaan op deze aarde dan mag je in de hogere sferen blijven.

Contact maken met je gids doe je constant, onbewust. Leer luisteren naar wat er in je hoofd gezegd word.
Sommige mensen hebben weleens gesprekken met zich zelf. Soms krijg je uit het niets antwoord op een vraag. Een stemmetje ''van zal je dat nou wel doen? Of dat je het rustig aan moet doen. Een gids kan een bekende zijn maar ook iemand die je kent van een ver geleden.

Als je in contact wil komen met je gids denk dan deze persoon. Denk aan je gids en je zult er een voorstelling kunnen maken. Is het een man of een vrouw, wat straalt hij of zij uit en voel je je veilig bij deze persoon. Sluit je ogen praat tegen deze persoon. lukt het niet in een keer, misschien de volgende keer wel. Je kan het ook doen
ALs je je gids toelaat in je leven, wordt je leven ook vele fijner. Je zult merken dat dingen gebeuren, waar je altijd op gehoopt hebt daadwerkelijk gaan gebeuren. Je bent er nu ook mee bezig. Als je erover nadenkt is alles mogleijk. Als je zelf maar aangeeft wat je met je leven wilt doen. Ik heb het dan niet over materiele dingen. Je gids weet alles van je, een half woord is al genoeg om je te begrijpen.

Succes!

Lieve groet,
SjaakSjaak