Om te reageren in het forum heb je een account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan snel aan.

Intuitie, aura's en het lezen ervan...

Intuitie, aura's en het lezen ervan...

door Stef, op donderdag 14 april 2011 21:05

Helder zien-, horen-, weten of voelen of zesde zintuig. Het zijn allemaal interessant en mysterieus makende woorden voor iets dat we allemaal wel van dicht bij een klein beetje kennen. “intuïtie”

Bij de één is de intuïtie beter ontwikkeld dan bij de ander. De één maakt gebruik van zijn/haar intuïtie en de ander vindt het maar een eng fenomeen. Één ding is zeker; intuïtie heeft iedereen wel een beetje. We kennen twee soorten intuïtie.

1. de op ons zelf betrekking hebbende vorm; die zich manifesteert in dingen als dat je het gevoel hebt wat goed is om te doen, ook al kun je op dat momenten niet de gevolgen van je keuze overzien.
2. de op anderen betrekking hebbende intuïtie die ons iets verteld over anderen, zoals dat je weet hoe iemand zich voelt zonder dat hij/zij ook maar iets heeft gezegd.

Of je het mysterieus, zweverig of juist praktisch vindt is afhankelijk van hoe vertrouwd je bent met de betekenis van intuïtie, hoe het werkt en wat je er mee kunt. Ik zal proberen e.e.a. uit te leggen.

Het toepassen van intuïtie op ons zelf is eigenlijk niets anders dan op een bepaalde manier luisteren naar wat we ons zelf te vertellen hebben. Afhankelijk hoe goed je intuïtie ontwikkeld is hoe meer verschillende dingen je kunnen opvallen. Sommige mensen horen stemmen die ze iets duidelijk proberen te maken, anderen voelen, horen, zien denkbeeldig dingen waar zie iets aan hebben. Een combinatie van zintuigen kan ook voorkomen. Een koude rilling over je rug als je in gedachten jezelf in een bepaalde situatie ziet. Denk nu niet dat je een uitmuntende intuïtie hebt als je veel dingen ziet, hoort of voelt als je naar jezelf luistert. De uitmuntendheid is namelijk veel meer afhankelijk van of je waarneming waar is of niet waar.

Het toepassen van intuïtie op anderen, ook wel aura lezen genoemd, is wat complexer. Want je moet je hierbij instellen op een ander terwijl jij je eigen gevoelens ook nog hebt. En dat kun je niet even uitzetten als je met een ander bezig bent. Je moet dus vooral ook hier leren wat is van jou en wat is van de ander.

Enfin, met beide toepassingen van intuïtie wordt gewerkt met energie. Waarom? Nou dat is simpel:
1. aan energie kun je zien wat er allemaal aan de hand is. Zowel binnen als buiten jou, zijn of haar lichaam waar je intuïtie op toepast.
2. alles, maar dan ook echt alles is opgebouwd uit energie. Er is energie die we met het blote oog kunnen zien maar er is ook energie die we niet met het blote oog kunnen zien(maar dat wil niet zeggen dat het er niet is). Enfin, alle mensen, dieren, planten en mineralen bestaan dus uit energie en hebben een energieveld om zich heen en dat is natuurlijk gemakkelijk als je iets met intuïtie wilt doen.

Wellicht vraag je jezelf af wat je allemaal met intuïtie kunt. Ik kan niet anders zeggen dan “meer dan een hele boel” Een aantal voorbeelden:

Je kunt er achter komen hoe het lichamelijk en geestelijk met je gaat, hoe het met je gaat in relatie tot anderen of een ander. Je kunt te weten komen wat je goed kan en wat helemaal niet, of waar je van ondersteboven raakt en waar je warm voor loopt. Je kunt er zelfs achter komen wat je doel is in dit leven als je daar nog niet achter was. En geloof het of niet: het meest fascinerende is dat je vorige levens terug kunt halen om er nu iets van te leren!

Omdat een auralezer ongetwijfeld tegen dingen aanloopt die nogal privé voor iemand zijn, wil ik dat je weet dat iedere goede auralezer zich dient te houden aan een aantal essentiële principes. Deze principes zijn opgesteld door de beroepsvereniging. Dat betekent dat men je dient te stimuleren om je eigen kracht en vrije wil te gebruiken. Men mag je geen leerervaringen afnemen door je met goede raad te adviseren en/of kant en klare oplossingen aan te bieden. Men heeft de plicht niet te oordelen en je de vrijheid te laten om jou je eigen conclusies te laten trekken en je eigen keuzes te laten maken. Bovendien mag men niet programmeren, manipuleren en onheil te voorspellen. Vragen over afwezige derden mogen niet worden beantwoord en een ieders privacy dient te worden gerespecteerd. Dus wat er besproken wordt blijft tussen jou en de de auralezer.

Als je interesse hebt om wat meer over jezelf te weten te komen, zoek dan eens een goede auralezer op. Het is een geweldige ervaring dat kan ik je verzekeren!

StefStef

Re: Intuitie, aura's en het lezen ervan...

door Rozaatje, op dinsdag 19 april 2011 12:11

Hoi Stef,

Helder stuk over intuïtie en auralezers. Ben jij ook auralezer?

Ik vond het stukje over de beroepsregels heel interessant. Toen ik dat las dacht ik zo iedere "adviseur" eigenlijk met zijn adviezen om moeten gaan. Ik denk dat je goede intuïtie moet hebben om te kunnen inschatten of jou advies iemand een belangrijke les kan ontnemen.

Bedankt!

Groeten,

RozaatjeRozaatje