Om te reageren in het forum heb je een account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan snel aan.

meditatie ook met een burnout

meditatie ook met een burnout

door christine, op maandag 9 januari 2012 11:16

Wat: Het 30 dagen Stress Reductie Programma

Wie: A bright new World

Waar: Thuis, interactief programmaWaardering:


Het 30dSRP is ontwikkeld door a Bright new World(aBNW) en grotendeels gebaseerd op de BreinRitme meditatie die door Prasadam zijn ontwikkeld.

30dSRP is bedoeld voor mensen die de negatieve spiraal van steeds meer stress willen doorbreken. Stress is een langzame killer, dat weten we wel maar we doen te weinig met deze wetenschap. Stress kan leiden tot een chronische vorm en uiteindelijk tot een burnout. Burnout kan zelfs zo ver gaan dat het immuunsysteem aangetast kan worden met blijvende niet te herstellen schade als gevolg hiervan.

Met het 30dSRP kun je dit proces, mits consequent wordt gevolgd, doorbreken. Door het toepassen van dit programma kun je de innerlijke rust in jezelf weer terugvinden en wellicht, mits je na 30 dagen ook doorgaat met dit programma, behouden Elke dag het 30dSRP beoefenen geeft je de hele dag door meer rust, betere concentratievermogen, helder denken en een hogere productiviteit. Kortom verhoging van kwaliteit van leven, innerlijke rust en minder stress waardoor een gelukkiger leven.

Onderzoek heeft aangetoond dat het ongeveer 21 dagen duurt om een nieuwe gewoonte aan te leren. aBNW heeft een marge in gebouwd tot 30 dagen. aBNW stelt duidelijk dat de kritieke succesfactor jijzelf bent! Ben jij bereid om iedere dag 30 minuten per dag in jezelf te investeren? Je zult zien dat je op dit vlak de meeste uitdaging zult ontmoeten. Je zult je dagelijkse routine moeten veranderen. Je zult misschien alleen van deze gedachte al stress krijgen: Waar haal ik 30 minuten per dag vandaan! Wanneer je jezelf 30 minuten per dag geeft, zul je op alle vlakken verbetering gaan ervaren: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Inhoud programma
Het 30dSRP bestaat uit een pakket met Audio CD-box en iPod shuffele met alle meditatie tracks, Stress Reductiondruppels, DVD, NRG kaart en dagelijkse begeleiding en een forum om je ervaringen te delen met anderen. Voor meer informatie kijk op de website van A bright new World.
Het 30dSRP heeft een herhalend karakter, dit is nodig om nieuw gedrag aan te leren. Auteurs zoals Eckhard Tolle en Tih Nhat Hanh hebben dit al eerder op deze manier aangepakt met blijvend succes.

Tijdens het 30dSRP ontvang je iedere dag een e-mailbericht met daarin het programma van de dag, wat je met de NRG card moet doen, een quote van een bekende schrijver op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en één of twee oefeningen die je helpen met het verruimen van je bewustzijn die dag.

Kortom veel voordelen voor weinig geld:
1. De lichamelijke, mentale en spirituele voordelen van mediteren;
2. De ervaring van innerlijke rust en ontspanning;
3. Het aanleren van positieve gewoontes van dagelijkse meditatie;
4. Minder stress;
5. Persoonlijke begeleiding op het forum van aBNW.

Media mei 2011 ben ik gestart met het 30dSRP. Overall heb ik veel positieve ervaringen gehad door het toepassen hiervan en ben ik weer bewuster en consequenter gaan mediteren dat ten goede komt aan mijn innerlijke rust en hierdoor minder stress.

Belangrijk is het consequent toepassen en beoefenen van de meditaties en tips, anders heeft het weinig zin om met het programma te beginnen. Maar eenmaal begonnen raak je steeds meer enthousiast over het effect.

Meditatie beoefenaars moeten wel even wennen aan deze vorm van meditatie. Deels is het een geleide meditatie en deels is de meditatie verstevigt met behulp van de nieuwe technieken van Prasadam (BreinRitme, Geleide Inductie en MTI) en de Energetische Quantum Health producten van Walter Hermans.

De stem op de geleide meditatie van Prasadam is zeer prettig en rustig. Je leert door het gebruik van het programma ook beter te letten op je ademhalingstechniek en deze te verbeteren. Een verkeerde ademhaling, hoog in de borst en kort, is vaak een bron van diverse soorten ziekten.

De meditatie Ontspannen in Alfa is even wennen maar heerlijk ontspannen. Op beide oren een verschillende frequentie, gestapeld op natuurgeluiden dat rust geeft.

De meditatie “stress release” heb ik op verschillende momenten van de dag onder verschillende omstandigheden gedaan, heerlijk om uit te proberen. De basis van deze meditatie is een stromende waterval. Op sommige momenten gevolgd door de meditatie Harmonie, een verbluffend heerlijke geleide meditatie en technisch interessant.

De NRG kaart versterkt het effect van de meditaties, De dagelijkse e-mail vanuit aBNW sluit goed aan op de ontwikkeling die je ervaart door het volgen van het programma. Vergeet ook zeker niet om de DvD te bekijken, zeer interessante interviews en andere interessante zaken.

Een fijn programma om te volgen en een goed hulpmiddel dat toegepast kan worden als stressreductie instrument. Een aanrader voor iedereen die veel stress ervaart en op zoek is naar innerlijke rust in deze hectisch drukke tijd. Je hoeft er niet over na te denken om een programma juist te volgen, gewoon doen wat in de dagelijkse mail staat.

aBNW is zo zeker van zijn product dat zij een 30 dagen niet goed geld terug garantie geven.
christine