Om te reageren in het forum heb je een account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan snel aan.

Re: dubbele berichten

dubbele berichten

door Renske, op zondag 6 juni 2010 13:19

Hallo newworld-ers,

donderdagavond kwam ik thuis en vond t pakket. Vrijdag gelijk begonnen. Ik vind t spannend en ben heel benieuwd! Ik merk wel al dat alleen het besluit nemen om zoiets te gaan doen al direct zorgt voor meer ontspanning! Ik lijk al direct beter te slapen!
Ik heb twee vragen...is het de bedoeling dat we de nrg-kaart de hele dag bij ons dragen of alleen gebruiken voor het energeren van het glas water s nachts?
De tweede vraag is...ik krijg nu dubbele berichten. Gisteren kreeg ik dag twee binnen en het bericht over discipline. Dag twee heb ik gedaan en op de link geklikt en in het bericht over discipline heb ik ook geklikt om die riminders aan te zetten...ik ken mezelf ;-) Nu heb ik vanochtend heb ik dag twee en dag drie tegelijk binnen gekregen...welke volg ik nu?

groeten,
RenskeRenske

Re: dubbele berichten

door Pascal, op maandag 7 juni 2010 10:15

Hallo Renske,

Welkom bij het forum en goed te horen dat je met zoveel enthousiasme begint en dat dat ook al resultaten oplevert ;-)

In het 30 dagen programma geven wij je vooral richtlijnen hoe je met de producten om kunt gaan. Zeker de NRG card geeft veel mogelijkheden om hiermee te experimenteren. Verder in het programma gaan we dat ook doen, maar er is geen enkele rede waarom jij daar nu niet alvast mee kunt beginnen. Ik zou het energeren van het water 's nachts als basis aanhouden.

Het dubbele bericht op Dag 2 is een lastige bug in onze software waar hard aan gewerkt wordt. We hebben de oorzaak nog niet bovenwater, helaas. Aangezien jij nog geen dag gemist hebt, raad ik je aan gewoon op de knop in het bericht van dag 3 te drukken. Als je gisteren niet gedrukt hebt heb je vanochtend als het goed is alleen de reminder in de mail gehad. Deze kun je het beste negeren en toch het bericht van dag 3 even terugzoeken en op de knop in het bericht drukken.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt en veel succes met het programmaPascal